Bestelprocedure

Bestellen bij Puur en Passie is heel eenvoudig en kan op verschillende manieren. Hieronder staat in het kort de procedure uitgelegd.

De procedure heeft betrekking op alle producten in het assortiment, met uitzondering van de relatiegeschenken. Gezien het karakter van de relatiegeschenken en afwijkende verpakkingen, kunnen andere voorwaarden gelden. Deze staan vermeld bij de omschrijvingen van de geschenken.

Bestellen

Stuur ons uw bestelling per e-mail. U ontvangt van Puur en Passie een e-mail bevestiging zodra uw bestelling is ontvangen.

Betalen

Op dit moment accepteert Puur en Passie in principe alleen betalingen vooraf (overschrijving), maar in sommige gevallen zijn ook andere betalingsmethodes mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Binnenkort zal ook iDeal tot de mogelijkheden behoren! Voor de betalingen kunt het bedrag over maken op de volgende rekening met IBAN nummer NL22 INGB 0005 89699 t.n.v. “Puur en Passie” in Ede onder vermelding van het factuurnummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling in behandeling genomen. Indien wij niet binnen twee weken na het plaatsen van de bestelling de betaling hebben ontvangen, zijn wij helaas genoodzaakt om de bestelling te annuleren. Bezorgen Puur en Passie levert in principe alleen binnen Nederland. Voor leveringen buiten Nederland dient u eerst contact met ons op te nemen over de mogelijkheden en bijkomende verzendkosten. Voor het bezorgen in Nederland worden geen verzendkosten berekend (minimale afname 6 flessen). Nadat u heeft betaald en de bestelling gereed is zal het pakketje zo spoedig mogelijk op het door u opgegeven afleveradres worden aangeboden. Wanneer een product op voorraad is dan is de verwachte levertijd 3 tot 5 werkdagen. Indien afwijkend staan de verwachte levertijden vermeld bij de productomschrijvingen op onze site. Wanneer het pakketje niet binnen de verwachte levertijden aangeboden kan worden, wordt u hiervan per e-mail zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

U ontvangt van Puur en Passie een e-mail bevestiging zodra uw bestelling is verzonden. Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op per e-mail ( contact@puurenpassie.nl ) of telefonisch (03180 – 43 89 74) en wij helpen u graag verder!